bli kjent med
7fjell entreprenør

OM SELSKAPET

Vi har i dag en dyktig og erfaren stab på 15 ansatte, inkludert våre  egne tømrere. Helt siden etableringen har vi lagt sterk vekt på å bygge gode og langsiktige relasjoner med våre kunder. Med fagkompetanse, effektivitet og lojalitet som grunnpilarer, ønsker vi å være en solid og kvalitetsmessig foregangsbedrift for våre kunder – både i privat og offentlig sektor.

Vi har moderne og lett tilgjengelige kontorer på Åsane Storsenter.

byggeprosjekt totalentreprenør Bergen 7fjell Entreprenør
Play Video

VÅR HISTORIE

7Fjell Entreprenør AS ble etablert i 2013, og startet vårt første byggeprosjekt «Knarvik Kirke» i 2014. Kirken har virkelig blitt et praktbygg for Knarvik-regionen.

Siden 2013 har vi utføre en rekke prosjekter, som vi er stolte av å ha på vår referanseliste. Vi har utført flere prosjekter for Bergen Kommune, der blant Alvøen Skole som er det største prosjektet så langt. For Olav Thon Gruppen har vi  etablert SUMO restaurant og nytt VOLVAT legesenter, for å nevne noen. Under utførelse har vi leilighetsbygg med SATS treningssenter i Solheimsgaten, og starter nå opp annet leilighetsprosjekt i sentrum,.

Sentral Godkjenning Rød

Beviser at 7Fjell har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset vår aktivitet i byggenæringen.

Grønt Punkt Norge

Sikrer og administrerer finansiering av returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp.

StartBANK

Kjøperbedrifter innen bygg- og anleggsnæringen kan inngå abonnementsavtale om bruk av StartBANK kvalifikasjonsordning.

HMS i fokus

Vi følger strenge rutiner for HMS og har dette som et kontinuerlig fokusområde.

Vi er med å bygge lokalsamfunnet

7Fjell Entreprenør har bidratt til skoler, kirker, butikker, hoteller og mye annet i Bergen og omeng. Det er spennende å være med å løfte en by som bevarer det gamle og kjære, samtidig som ny og moderne. Vi tror på lokalsamfunnet og bergenseren!

Ta kontakt for en hyggelig fagprat.

Close Menu